Over ons

rokenindehoreca

Onze Missie

Rokenindehoreca.be is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor een rookvrije horeca-ervaring. Ons doel is om zowel horecaondernemers als bezoekers te informeren en te ondersteunen in de transitie naar een gezondere, rookvrije omgeving. We streven ernaar om een centraal punt te zijn waar kennis, wetgeving en praktische tips samenkomen.

Wat Wij Doen

Ons platform biedt een schat aan informatie over rookvrije horeca-initiatieven, succesverhalen, en de voordelen die deze verandering met zich meebrengt. We werken nauw samen met experts om de meest actuele en relevante informatie te verschaffen en bieden praktische hulpmiddelen aan voor horecaondernemers die de stap willen zetten naar een rookvrij etablissement.

Onze Visie

Wij geloven in een toekomst waarin de horeca volledig rookvrij is, waar iedereen kan genieten van een gezellige uitgaanservaring zonder de hinder van rook. Een toekomst waarin de gezondheid en het welzijn van zowel personeel als klanten centraal staan. Door voorlichting en ondersteuning te bieden, hopen we deze visie werkelijkheid te maken.

Onze Gemeenschap

Bij Rokenindehoreca.be is er een sterke gemeenschap van gelijkgestemde individuen en organisaties die geloven in onze missie. We moedigen iedereen aan die onze visie deelt om deel te nemen aan de dialoog en samen te werken om een rookvrije horeca te realiseren. Samen kunnen we een verschil maken voor de volksgezondheid en het milieu.

Contacteer Ons

Heeft u vragen, suggesties of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan open voor uw inzichten en staan klaar om u te helpen bij elke stap richting een rookvrije horeca.